Wednesday, March 31, 2010

entah lagi~



lagu latar: swear it again by Westlife
suhu: sejuk [buktinyer aku psg kipas pada had kelajuan 1]

Nape ngn aku nie...br2 nie aku asek mimpi ko.. bile sorg2 aku asek terigt kat ko.. sume kenangan2.. pastu aku layan lagu2 kite.. kalo x effect aku nyer lyfe x pe la.. nie aku rse arini cm layu je...x gembire.. sunyi... bukan tu je.. aku jd lampi pon de gak.. boley plak atie tanye aku td  'nk XOXO tak?' aku cm amik mse gak nk faham yg die sebenarnyer tanye aku nk Gossip girl tak? utk peminat G.G cm aku nie.. x sepatotnyer apabile taukey G.G a.k.a atie tanye cmtuh...aku blurr.. sepatotnyer dgn serte merta ckp NAK!!  haihh... sepanjang ari ni pikiran aku melayang je.. pastu tanye bende bodoh yg sebenarnyer aku dh taw dh.. 

hoi2 farah... dush..dush..dush... bende dh lepas tuh dh la weyh...  apsal ko nk igt lg??? tp masalah nyer aku rindu Amal.. Tangan nie terase gatal je nk text ko.. tanye khabar sume... Betul la ape org kate first lurve mmg ssh nk lpe.. huwaaaaa... aku rse nk nanges sgt2.. oh plz la weyh farah.. sbb pe ko nk nanges.. membazir okie![dialog dgn diri sendiri.. mcm org gile pulak!]

Ini la hasilnye bile aku ikot nasehat nab... 'act like a nurfarah amirah and think like a nurfarah amirah'....

dh lame x letak pic aku yg syok sendr...hehe

2 comments:

akey87 said...

kat mana ade buku tu.."how to heal a broken heart in 30 days"...:)

faramira said...

ade kat Kedai buku Borders kat Berjaya Times Square..... (^.^)V