Friday, March 12, 2010

kezutan sgt!

Hidup ini penuh kejutan.. sape setuju ???angkat keninggggg... hohoho..aku stuju la ngn pernyataan aku ( mesti la aku nk setuju sape nk stuju lg kan?)... aku rse hidup aku penuh dgn kejutan.. x kire mende tuh positip or negatip... aku akan pandangnyer sebagai sumthing yg menarik..MENARIK! (seyes, aku tgh syok sendiri nieh! jgn kate aku x ckp..)

~PERISTIWA 1~

Aku x pernah mimpi or terpkir pon dpt bersue muke dgn HASRIZAL ABDUL JAMIL mlm nie... sape tuh?..haa... ustaz nie adalah penulis buku AKU TERIMA NIKANYA... nk dipendekkan cerite...ustaz nie dtg kolej aku ( KTSN) utk bagi forum bertajuk 'paradigma cinta' sempena minggu penghayatan islam.. huhuh... aku x pegi pon forum tuh sbb gi Annual Grand Meeting Densta demi menyokong kwn2 aku..( eh,ye ker sbb tuh?).. aku cdg nk singgah lpas AGM tuh.. tp rse cm x sedap pulak dtg mse tgh2 majlis.. so, dgn gigih aku tgg majlis tuh sampi habis(kat luar dewan)!ohohoho.. utk pe? ha.......jeng3..


aku tgg utk amek sign ustaz nie.. minx maaf sgt2 sbb x dgr forum td..buku nie sgt memberi seribu satu makne kpd aku kalo korg igt aku de cte psl buku nie post aku dlu2..xpe la.. aku amik yg baek.. buang yg keruh...yg penting, aku rse gembire sgt dpt signature ustaz kat buku aku..!


ustaz hasrizal pki bj merah.. aku dh mcm stalker lak.. amek gmbr dr belakang..seyes, aku sgt segan nk amek gmbr die.. so sempat amek dr belakang je.. (dgn kamera yg x berkualiti)


PERISTIWA 2

kalo korg igt, post aku psl aku mounting gigi..guess wut.. arini Dr Safura tetibe ckp.. suruh kitorg bukak plaster yg kitorg dh mount balik... utk tgkp gmbr, lukis.. n kire panjang akar gigi tuh..huuuu.. aku x ley nk merungut la.. Dr Safura kate itu je mse nk observe gigi tuh kat luar cmner akar die..cmne bentuk root canal die sbb lepas nie kitorg akan asek  tgk kat radiograph aje... kan bgs kalo diberitahu awl2.. tp x aku x bley nk mengeluh gak.. ape lah ilmu aku aku ade kalo nk dibandingkan Dr...dgn x byk bicare.. aku pecah kan balik.. n tgkp gmbr gigi2.. ikot je la kan..



PERISTIWA 3

mende nie berlaku smlm..HP AKU HILANG! disebabkan sebuk blajar cmne nk selesaikan 3rd layer rubix 3 x 3 kat dlm bas... aku x sedar yg aku tertgl hp aku kat tempat duduk dlm bas! lepas aku pekene nasik aym dan sembang2 ngn kwn2.. br aku sedar hp aku hilang!ape lg.. menggelabah la aku.. Alhamdulillah ade bdk cine (dh lpe name die sape).. die simpan kan hp aku tuh...tp bdk cine tuh dh ade kat fakulti.. aku lak ade kat kolej... so, dgn bantuan Nab yg masih de kat fakulti.. maka terselamat lah hp aku!Syukur sgt2!

N70 aku yg hampir hilang.! syg woo hp nie.. abah kasik mse lepas spm..dh lame dh aku pki hp nie...kalo ilang..xtaw nk ckp ape..dh le byk no kwn2 aku kat dlm sim celcom tuh..jgn la merajuk ye hp.. aku taw aku dh mendue kan ko dgn......

sony E... hp yg byk berjase mengambil gmbr syok sendiri aku.. hohoho


soh seh soh seh:
  • aku rse hidup aku menarik je! ade je yg berlaku tiap2 ari.. sbb tuh aku kate hidup itu penuh kejutan!
  • semalam adelah semalam..arini adalah arini..esok adalah esok... (ape yg aku merepek nie!)
  • tataz~~! (^.^)V



5 comments:

johnlabu said...

:)

Cik Rama-Rama said...

wooo..
dpt sign ust hasrizal lg tuh!!..da la xg ceramah dy..ish2
( ^ ^ )v
ak x dpt la g smlm, skt perut ( - -" )

Cik Rama-Rama said...

wooo..
dpt sign ust hasrizal lg tuh!!..da la xg ceramah dy..ish2
( ^ ^ )v
ak x dpt la g smlm, skt perut ( - -" )

faramira said...

ci rama-rama: ohoooo.. lengkap idup aku!ngeh3...

keretasorong said...

kembara hidup itu indah =)