Monday, June 14, 2010

bYe2 C109!

arini aku balik kolej tersayang [ Kolej Tun Syed Naser] yg terletak betul2 di hadapan Tasik Titiwangse!
sudah2.. sebenarnye aku balik kolej utk menyambung kemaz brg2 aku utk di bawak kluar memandangkan tahun dpn aku dpt dok PLAZA RAH (aku ade cerite kat sini ) .. mls la nk taip panjang2.. tgk je la gmbr bilik aku sepanjang second year aku~


nie la bilik aku setelah separe kemas mse aku tinggalkan lepas exam dlu.
aku dh bwk cket barang balik umah.
paling ketare.. cadar aku dh bwk lari siap2.. haha
besar x bilik aku!
plus meja study yang PANJANG kan?
SINGLE OK! x kongsi ngn sesape~



nie objek2 disebalik pintu!
 aku harap kat plaza rah ade ruang utk aku sumbat kasut2 aku nie.


nota2 dan buku2 2nd year.
kepade buddy ku..
akak doakan awk lepas k..amin
Buku2 nie akan jadi milik awk pulak nnt k~


lepas aku sumbat brg2 aku sume dlm kotak..


ok dh siap! 
buku2 kat atas tuh nnt2 la aku uruskan..haha



rak pon dh kosong.. tinggalk nak ceraikan talak satu je..
soft board aku yg xde sebarang unsur ilmiah..
(betape pemalas nyer la aku nie nk wat nota warne warni)
selalu aku wat board nie tempat sidai baju..
hahaha


memandang kan keje2 arini mengemas.
muke aku pon dh mcm bibik~
kan? kan?


xxxxxxxxxxxxxxxxxx

tetibe terigt mse first tyme aku dtg bilek nie.. 

urghhh!i hate my past damn much! (@_@)


5 comments:

Tarian Pena ~GadisBerbajuBiru~ said...

cantik dan besar bilik (-_-) jeles.

faramira said...

kan??

tue la.. syg btol bilik nie...
yg paling best meja study besar.

tp apakan daya tahun dpn x dpt nk duk bilik tuh..
sob3....

maz said...

bilik ko cam bez je..sorg2 lak tu

k.i.w.i said...

bibik

faramira said...

kiwi:

cik kiah! haha