Sunday, June 20, 2010

satu lagi enteri eksited! COOL!

hai2 sume.. aku excited lagi.!!kenape begitu mudah memuaskan tahap ke-excited-an aku nie? haihh.. aku pon x paham! 
ok terus bergerak kepade isi.
sila lihat pix di bawah dh jerit ..COOL!


klik je la.. jgn byk soal...



knape korg perlu jerit COOL!??
  • FIZAL ROSLY pemilik blog Yang Penting Rupa atau nama samarannye ijaicool add aku kat fesbook weyh!! 
  • Yg membuatkan lebih cool.. die add aku mse birthday die..super duper cool kan?
  • Aku x pernah add ijaicool kat fesbuk kerana TIDAK YAKIN DENGAN BERAT DAN WARNA KULIT AKU.sila klik sini utk mengetahui knape aku berkata sedemikian.
  • Oleh kerana .. ijaicool yg add aku.. so, terNYATALAH BERAT DAN WARNA KULIT AKU memenuhi ciri kawan se-fesbuknya.. !!weeee~ sronok kan? sronok kan? 
walopon aku rse mcm terlambat je aku wat entry nie.. tp....tp.. ah! kesah ape! eksited tetap eksited!

by the way , keSELAMATan keHARIan keJADIan ijaicool! 

 

5 comments:

bellar0ssa said...

gedik!!!! hehe

faramira said...

hehehe...

jgn la ckp cmtuh nyah.. malu la i~~ hehe..

Mohamad Faizal said...

sape ijaicool ni kool sangat ke dia? ha'ah dia memang kool (sendiri jawab). hey, thank you nurfarah amirah!

faramira said...

WOOOT! WOOOOT!(perasaan jakun terserlah)

OMG! OMG! ijaicool yg cool komen la!

*knape tetibe rse malu wat entri cmni*

ravishingpeacock said...

huhu..1st time komen kt cni n 1st nk cube usha blog ijaicool tu huhu