Tuesday, June 1, 2010

Neni Zac.

Aku x sangke aku ley igt lagi bahase asing tuh.neni zac jadi nani zac.(tp jwb mcm confident je betol). well, ok la tuh kan ade bau2 bacang. It's a good thing right? Aku dh makin lupe.Tp de je yg aku igt lg.Care ko eja still x brubah. Pastu jadi patu. Sebenarnyer jadi senanyer. 'Yea' ko..mmg obvious itu ko.-Sekian intro yg menyimpang-.


Aku nyer entri xde kene mengene pon ngn tajuk neni zac tuh mahupon nanncy macphee and the big bang (tetibe je)...


Minx maaf la blog aku abaikan ko sejak due-menjak nie.. Sebenarnyer byk je aku nk cte sbb byk mende yg berlaku sejak due menjak nie.. n byk mende yg aku pkir.. 

tp memandangkan tahap KEMALASAN yg amat tinggi and tahap KESIHATAN yg tidak mengizinkan.. maka tiada sebarang entri dikeluarkan.(ceyh! mcm ade org kesah je kalo x update..aku bukan zack okie).Fb aku pon x seligat selalu.

dh brape ari aku cm rse x sedap bdn nie.. dgn saket tekak nyer..
pastu arini aku tetibe selseme la..
plus demam.. dh lame dh aku x demam nie..(demam terkejot kot)..
rse cm lemah gile badan.. (aku sedang menaip dgn lemah gemalai.harap maklum)

ok la. sampi sini je diary entri kali nie. 

p/s: SEMOGE ISRAEL HANCUR DILAKNAT ALLAH. MARAHNYER AKU!
p/s/s :Terime Kasih kerana mengizinkan aku merayu2 kepadaMu ya Allah.Sesungguhnya aku rse sgt lemah fizikal dan mental.

p/s/s/s:seronok cuti.ari2 dekat ngn family.

9 comments:

adiakbar said...

neni zac? familiar je ayat asing 2...
mesti ada story di sebalik nye *hint2*

ape cite ngan k***? hihi sori sebok jge tepi kain owg sket...curious jap..x jwb pun xpe lah...haha

faramira said...

adiakbar:

hahaha... kalo dgr kwn2 tgh susah kite bagi semangat kan?

(terjwb x soalan)

adiakbar said...

x phm...explain prosim...hihi

adiakbar said...

eh silap, camni patutnye..

nerozumim...vysvětlete prosim...nge3

faramira said...

adi:

Není co vysvětlovat ...weeeee~

faramira said...

ceyh! poyo giler.. (ckp kat diri sendiri)

adiakbar said...

haha mantap...boleh dtg sini :P

Tarian Pena ~GadisBerbajuBiru~ said...

fara, miluju te~
tetiba.haha.xde kaitan langsung :P

faramira said...

wah~~!xyh bgtaw pon dh taw..*blush2*

Taky te miluju ct~~~

hehehe...