Sunday, May 23, 2010

EKSITED SGT99!

arini cm x caye je.. Gare2 respon aku utk bhn2 pajeri terung .. hasilnyer>>>>>>perkare yg membuat aku sgt teruja berlaku! 


nak taw ape? ZACK ZUKHAIRI iaitu tuan empunya..blog yg best giloss tuh! Blog Realiti Konspirasi ZackZukhairi 
ADD aku kat FACEBOOK!!!!!

Macam mane aku boley jadi begitu bertuah???? 

Bermula apabila aku meng-komen dilemma yg di hadapi nyer.. org first komen!! (boley byg kan x?? aku mmg tgh eksited!! )



nmpk x? nmpk x? klik utk pembesaran.!

Selang beberape minit kemudian...... ade email masuk ....

'Zack Zukhairi wants to be friends on facebook'

Aku punyer melompat! perhhh.. tinggi mengalahkan kanggaroo.. hahaha ... pe lg cepat2 la approve...walopon aku taw.. die sekadar add dan x akan komen status or pix budak kecik cm aku (sedar diri) kat fb.. ah!kesah ape kan! aku tetap nk teruja! hahaha


Knape aku eksited mcm org gile: 
  • Aku follow blog die dari sebelom aku jd blogger smpi la aku jd blogger...
  • Blog die ade beribu2 lemon follower..Kire mcm org femes add .. ske kan?ske kan?
  • Selame nie aku silent reader die je.. xpernah lgsg drop komen Itu pon sudi die add..kan?kan?
  • Ok dh.. dh kehabisan sebab.....

p/s: naseb baek la aku x wat link blog nie  kat fb.. kalo x, malu gile aku die bace entri aku kali nie..hihih


5 comments:

Cik Rama-Rama said...

cess..
boley plak begini cik fara..
xpe2.. ak tumpang gumbira klo ko gumbira..
hehe

faramira said...

ecah:
ye.. begini la alkisah nyer...
hahahah... ntah ape2 je aku nie kan...

zack zukhairi said...

thanks fara.
tak sangka ada jugak kawan yang menghargai saya macam ni.

(wah, tetiba macam berlakon baca skrip)

:)

keep in touch k ?

faramira said...

zack:

waaa! rse mcm menteri dtg umah la! terharu gile!...(intro)

mmg la menghargai ... blog zack menceriakan hari2 org! ( kebataakan terserlah)


ok.. sy akan tetap menyokong blog kamu!!

*tetibe rse malu lak zack bc blog yg x seberape nie*

anyway, thanx sgt99!!

Cik Rama-Rama said...

perghh..
bez a tu cik fara..
=P