Friday, February 26, 2010

sembilan sebab knape kene balik umah tiap2 minggu~!

.::Makan secare percume di rumah!secare tidak lgsg, dpt menjimatkan duet jpa yg aku perlu salurkan duet tersebut ke arah lain saperti tgk wyg hampir tiap2 mgg dan juge mkn fast food!::.

::.Makan masakan mak.. aku dh bosan makan makanan dari air tgn pakcik tukang masak kafe selame 5 hari  mlm. Hujung mgg tuh tukar la makan dari air tgn mak pulak.kan2?::.

.::Merehatkan telinge kwn2 aku drpd mendengar aku membebel selame 5 hari kat dorg.. Dose mengumpat pon kurang la kan? (^.^).. Bagi peluang kat adek laki aku utk dgr luahan ati kakak die~::.

.::Lari dari meeting.. cm Mega meeting utk Festival Satu Malaysia... ngeh3... tanye kwn2 pon boley kn~~::.

 .::Aku bosan dh 5 ari aku tdo sorg2.. Rindu nk tdo ngn  Cik putih n  Cik Parkinson~~::.

.::Menggilap skill memandu aku.. sbb kalo aku balik umah je... mesti mak aku suruh aku bwk kete..::.

.::Menghabiskan stok jualan murah kat PDI.. Kalo korg carik beg kaler ijau kat PDI Jusco Bukit Tinggi xde, salah kan Fasya, Ika n Fiera.. Dorg yg suruh aku balik umah belikan beg tuh utk dorg.

.::Dpt tgk tv tanpe naik aras 3 blok B .. Penat wooo... Kat umah.. beberape langkah je dh smpi kat ruang tamu... tu la sape suruh mls bwk tv kat bilik ko kat kolej.. pdn mke ko farah~!.::

.::Dpt cium peluk mak ayah before tdo cm mse skola2 dlu...ceyhhh! bajet anak soleha je erk.piiraahhh..::

.::Ade alasan kalo fail minitest2..'mmg patot pon fail kat umah aku maen je byk..xde mood nk blaja'.::

so, ats sbb2 kat ats la aku ske balik umah.. mmg aku dh dicop sbgi kaki balik umah~ hikhikhik

Lgpon cm org slalu kate...

'RUMAHKU HEAVENKU'








3 comments:

deqyalalink said...

aku balik atas sebab nak tengok kucing aku. kemudian nak tengok raja lawak. dah

n_myza said...

sudah!!!! korang bdua nie.. blk je... nyampah2... :p
oohhh no... ak tlalu jeles

faramira said...

hahaha.. mizah.. aku je yg slalu balik umah .. leyha jarang sgt2..