Thursday, February 25, 2010

nk tgk volleyhhh~~?

fuhhhhhh4...(tiup byk kali).. aku rse dh berhabuk dh blog aku nie..(bajet cm ade org kesah je aku x update..ceh!) .. mmg terbengkalai cm keje prosto aku..  hohoho..

ok.. pg2 td.. Dr. Rohi bgtaw yg minitest pharmaco kne postpone..Hooorayyy! mmg euphoria yg melampau la kan.. Akibatnye, fiera tetibe sengih2 cm kambing x mandi cm nk bgtaw aku sesuatu..ceh! sengih ade makne.. nk lepas gian tgk wyg rupenyer!Jd lpas klas, aku ,fiera n nab trus g tymez square menyerbu wyg..seyes gle kecewe ( ini tpo) GSC kat ctu xde cte Valentine's Day.. sanggup plak gi pavi pastu sbb sangap wyg? apakahhhh? nseb baek de cte tuh kat pavi..Maka gembire lah kami bertige.. best gak cte tuh.. klaka n romantika... aku mmg layan je cte2 cintan klakar nieh...

Bercerite psl cte nieh.. aku nie bkn jenis lyn sgt cte2 n muvie2 nie, kalo org ajak lyn aku lyn jer...drama2 kat tv tuh pon.. biasenye satu haram pon aku tataw.. hoho.. pendek cte... mmg aku x lyn sgt ar drama2 tv , ape2 the series dan se-spesis  dgn nyer (kecuali gossip girls n nur kasih)... di sini jugak,aku nk wat pengakuan yg aku juge ske jenis2 cte berikut..


 sanggup aku tgk cte nie kat wyg..


sume aku ske....


 
seyes, aku mmg ske gle cte nieh... smpi ym aku pon aku wat name binatang nieh!


  
segale cte babi barbie aku ske tgk!


 
 anime pon aku lyn!




 soh seh soh seh:

sng cte aku ske cte katon ah.. x kire.. asalkn ensem die nyer hero..hikhik.. ok r.. br balik dr tampal flyerz kat bilik org.. maw tdo sudey.. jumaat cuti yeay! oh ye, 27 n 28 bdak2 ukm kl de wat festival 1 malaysie .. aku ngn kwn2 handle Fund-walk...





8 comments:

adiakbar said...

adeyh lame x pekena wayang..rindu2~

faramira said...

hahaha....
ai... cm kt sne x de wyg je~~
(^.^)V

adiakbar said...

ade tapi lame dah x lyn...last bln 12 aritu je...adeyh...
lagi pun sini byk cite yg kena dubbed..haih

faramira said...

cian.... xpe la..
bgs gak cmtuh..xde la nk enjoy je kn..
kat cnie pantang kalo de mse free mesti meronggeng ..(mmg perabes dwet rakyat je!)
tgg je la blik msie adiakbar oi...
hohoho...

(^.^)V

deqyalalink said...

ok aku dtg ..fundwalk..

faramira said...

mmg le... dh ko pon terlibat...
aku x nk dtg bley?

deqyalalink said...

klu ko nak mkn taik aku , bley la xdtg.

fiera nadia said...

sedap dowh taik leyha..byk cacing...hahah