Wednesday, February 10, 2010

aku chenta sama mawas!




yes2! aku sgt2 chenta sama mawas...not!di kala ptg2 yg amat kemengatukan dek kerane terpakse bace microb yg aku x brape nk minat tp kne bace gak sbb sok minitest tatkala aku ke bilik fiera.(panjang nyer ayat x cukup nafas aku!).borak punyer borak,tetibe,aku terigt mse aku reseat dlu.. tiap2 ptg aku dok hadap tv tgk cte zati n si mawas nie..cte die x de la best sgt pon.tp aku tgk gak sbb:

a) aku tertarik dgn lagu die..bley pulak dr dlm bilek aku berhambat ke ruang tamu bile terdgr lagu nie berkumandang kire2 jam 5 kot..(ntah aku x igt kul brape).. mmg aku x pernh miss utk dgr intro lgu cte nie.

b)  aku ske pelakon hero die kot..Kamal Adli.. (jgn persoalkan knape aku ske die).. 

c) seterusnyer.. aku ske sbb...sbb..sb... ok aku dh kehabisan sbb...

sedikit bebelan:  bg aku, cte nie sgt stereotaip.. mcm Beauty n the beast sgt~~kalo diaplikasikan kat real lyfe..aku nk tanye..

::Antare cinta dan rupe mane yang lebih penting?:: 
::Kalo ditakdirkan korang dpt suami/isteri yang huduh tapi sgt baik hati , korang akan setie n cintekan dia ke?
:: wujud ke org yg btol2 ikhlas menyintai tanpa memandang paras rupa n kekayaan?::

ok la.. mls nk taip lg..baek sambung bc microb..bak kate ummi: bakteria tu dh merayu2 suh aku bace die..

bebelan tambahan: sape yg berminat nk download lagu nie.
sile klik sini
                                                                                                          

 

4 comments:

deqyalalink said...

ada je. aku salu baca kat mjlah seri dewi dan keluarga. mcm2 jnis cinta pon ada. kita je klu nak dicintai, MUST IKHLAS .

-believe me-

fiera nadia said...

oh intro mu mmg buat aku x cukup nafas.
aku xkn persoalkan ko nape ko suke kamal adli sbb aku pon ske gak!ahx.

faramira said...

bgs gak bc2 majalah org dewase nie erk..hohoho...
kalo kite ikhlas... tp kne maen gak cmner?huuu~~

faramira said...

fiera: ske kan..~~~ hoho.. ensem!