Monday, February 8, 2010

gigiku digerudi..~




ok... hiperbola sgt  tajuk aku!haha.. arini kire-kire pkul 12.00 aku de appointment ngn dentist kesygn aku dr. Albira..kate nyer arini nk wat bracket replacement utk due2 upper canine aku..utk wat cmtuh.. kne la tglkn band n then bracket yg terlibat dicabut..ok serpihan cement yg tertinggal kat gigi aku tuh la yg 'digerudi 'oleh my doc.terngiang2 lg kot bunyik nyer..hahaha..(gile batak).nie first tym kot, mende2 gerudi dentist nie dekat ngn mulut aku(walopon bkn gigi aku yg kene gerudi..aku nk batak gak!hoho).slame nie aku yg dok gerudi gigi kat phantom head tuh..haha..ntah ape2 je..excited smpi nk cte kat blog..

ckp pasl braces nie.. nie ade la cket pics aku ngn braces...


b4 aku pki pagar besi kat gigi aku!mmg dilanda tsunami gigi aku




 
pandangan tepi lak!huuuuu


gigi aku sebulan dlu... 



gigi aku sekarang!(ade beza x? kecuali bibir yg kering)





 tayang gg lg!(dasar jakon)



ok.. bkn aku sorg je yg pki braces!


but most of the tym.aku senyum tutup mulut.segan lg kot pki braces!




ok la.. tu je bebelan aku kali nie~daaaa

bebelan tambahan: x sabar tgg bln depan! psg braces yg bwh.slamat dtg kesakitan!

7 comments:

deqyalalink said...

ok dah bace .
aku nampk. class1

deqyalalink said...

lagi, bground blog ko ni penah jadi bground blog dinner dental haha

faramira said...

huhu...ye ker.. x pasan lak same...hahah..
ok je kn leyha~~ kn?kn?

Anonymous said...

haha..x bley blah pic yg 1st tuh..

fiera

faramira said...

haha.. tu je gmbr yg ley nmpk gg aku yg penuh fiera..hahaha...aku amek je.. walopon cm memalukan je..haha

anis said...

erkk nie mdel gg ap..
eh3x ad gmbo ak lak..
mls nk bce, ak tgk gmbo j..
huhuhu

k.i.w.i said...

same la ngn aku.mule mule mmbe tye kau pakai braces ke.aku tepis soalan mcm artis.aha

lama lama senyum nampak besi nmpk mcm kewl pulop.aha