Thursday, May 12, 2011

result

macam yg aku bgtaw sebelom nie, result dpt smlm.
as expected, aku akan reseat untuk subjek prosthodontics.
tahun nie, giliran aku pula berstudy mase cuti.
hihihi.. tahun lepas dh dapat cuti ...

walopon aku taw aku kne reseat,
aku still lg in-denial-mode.
aku just sedih.
aku dh diberi peluang mse viva, aku plak yg gelabah tapir.
sampi x dpt nk jwb.

xpe la...
bemde dh jadi...
nk wat mcm mane.


mase aku kol mama dgn abah..
sayu je rse...dorg x putus2 bg semangat..
n dorg suruh aku fokus...
walopon aku x bercerita kat dorg..
ape yg berlaku dlm idup aku spnjg tahun nie..
tp dorg taw.. power kan mak ayah ? taw aje.
abah siap cakap lagi..
kalo ade jodoh tu x kemane...
dlm ati aku ckp...
'along x nak dh.. along dh serik,
tu kali terakhir die wat along'
no more tears psl die.

mungkin betol ckp suraya,
kalo aku isi mse aku dgn study
daripada pikir n nanges pasal die.
mesti aku lulus dgn cemerlang n terbilang.haha


aku ade mse 6 minggu je before reseat paper nie.


YA ALLAH, KUATKANLAH HATIKU, REDHAKANLAH AKU DGN KETENTUANMU, LINDUNGI AKU DARI PUTUS ASA.

SEMOGE AKU DGN FIERA LULUS. N DAPAT NAEK 4TH YEAR.

DOAKAN KITORG YE!

4 comments:

Fatimah Pataepannang said...

fara,chaiyok!Good luck~

Allah bersama mu :)

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

babe..good luck..don't you ever look back !!! be strong !! chill...

"allah sorokkan matahari sebab nak bagi kita rasa keindahan pelangi.."

surayabahar said...

hihihi.
babe. dah bape kali kali terakhir eko ? hehehe.

make sure yg ni betol2 akhirnya ! wee !

you can do it babe !

Cik Rama-Rama said...

good luck!
insyaAllah anda boleh.