Thursday, April 22, 2010

sanggup jd ...... kerana kambing!

semuanya bermula di depan makmal simulasi apabila aku dgn kwn2 ntah mcm mane(seyes aku lpe) termasuk topik minah rempit dan aku secara spontan melipat tudung mcm minah rempit(eh yeke) minah e***n pon bley jugak kot..ikuti perbualan dibawah...

 fifi: kalo ko pakai cmtuh sampi petang.. aku blanje ko mkn HR
       (kedai steak yg popular dikalangan kami)
aku : betol nie? *dengan mate yg bersinar2*.. 
        (monolog sendiri: mmg silap besar la.. cabar aku yg dh biase
         memalukan diri nie)
fifi : aku nk ko pakai tudung ko cmtuh sampi abis simulasi n sampai order makanan.
aku : *membisu.. senyum simpul* masih memakai tudung seperti itu tanpe segan silu..

so,aku pakai la tudung aku cmtuh dari mle simulasi sampai la abes... mmg sume kwn2 dok gelak kan aku la..hahah..( aku x kire! dh lame aku mengidam nk makan kambing...) .. sampai kan ade kak Ana ---> DSA a.k.a dental nurse tego ' eh , knape pakai tudung mcm tuh?' aku terpaku seketike...n tanpe pikir panjang aku jwb 'errrrr....... fesyen baru'.. x kan aku nk cte kat die kot aku tgh terime cabaran fifi... DSA-DSA yg laen gak pandang aku pelik.. naseb baek la mse nk minx approval doctor utk temporary restoration utk RCT aku.. doctor x ckp ape2... naseb la.. aku x malu pon pakai tudung cmtuh...dlm kepale aku.. aku pkir nk mkn lamb chop je..

abes simulasi, aku , fifi dan nab  pon berjalan kaki g HR kat Kg Baru tuh... Tercapai gak hasrat di hati nk mkn LAMB CHOP ... hahaha.. rezki aku makan free!....kenyang gler... Alhamdulillah... 


MEKASIH FIERA !!!! kahkahkah



 amacam? comey x? tlg la cakap aku comey pki tudung cmnie!! pnt taw sepanjang petang aku pakai menghadap org ramai dgn imej begini... hahaha



eh2.. cm dh selese je ngn tudung tuh.. (rse cm org dlu2 pakai tudng kan?)
.: oh ye mekasih nab tgkp gmbr.. mmg aku rse cm center of attraction kat ctu.hehe...::



kembali normal.. setakat itu je cabaran utk hari ini.. hahaha



soh seh soh seh: 
  • cabaran ko lg satu, yg suruh aku pakai bj dinner gi klas akan aku tunaikan bile aku dh bunag tebiat..
  • huwaaaaa!! dh masuk mgg stdy week!! byk nyer nk kne coverrrrr! doakan kejayaan kami!



10 comments:

et said...

keh3.pehhh.mantap ah fafa! *thumbs up!*
moral of d story: jgn cabar fafa.keh3.

dianamisri said...

wtw?wkakakaka..klu aku ade kat smulasi tadi,msti xleh buat kje..gelakkan ko pny pasal...haih..c.razif x ckp pape?hahaha....HAHAHAHA...waKAKAKAKA...

Anonymous said...

wahahahah wahahaha wahhahaha....
xtahan dh golek2 gelak~
cik frh kte mmg pntg d cbr....
fuuhhhh tabik spring!!! tointointoin ^^

*part yg plg best...ciap kne tego dgn dsa tuh...hahahahahhahaha
ala klo die ckp npe pkai tdg gitu...ckp r sje nk kembali ke alm retro bersme2 en.razif hahahahahah =P

fiera nadia said...

tula korg..ak asyik nk tgelak je mase jln ngan budak sengal ni..

btw fafa pic ak buruk la x fotogenik lgsg cmne saham nak naik ni..muahaha

faramira said...

et.siana.zila :

hahaha... aku bkn pantang dicabar la..
die cabar mende yg aku ley wat.. xde la mengarut sgt pon... hahah...
en razif x ckp pape..
speechless kot tgk aku~~~

faramira said...

fiera: hahah.. kalo ko kate pic ko buyuk... aku nyer mke lak cmner? ngn tudung gtoo lg buruk kot.. haha

myaamirah said...

fara.. if nak scaling gigi cm ne?? betul ke eja tu haha..

faramira said...

mya amirah:

akak nk scalling gigi kat ukm ke?
huhu.. tataw la bley ke x skrg nie sbb senior2 tgh cuti...

myaamirah said...

owh.. skrg xleh la ea.. bile le???

bellar0ssa said...

faramira syg.comel2.. takpe comel demi kambing tersayang.gagaga..

ala akak pon sanggup demi si kambing dik.hehehe..


pasni pakai plak baju dinner pi kelas.nak tahu ape hahuannye plak.haha,