Monday, April 12, 2010

katak ku gembire!


 Fuuuuhhhh... dh lame x update! woookkeeyyyyh! arini aku nk kecek pasal katak pulok... eh? katak pe? katak puru ke? ke kodok? hihikhik... bukan ar.. katak nie special sgt... Anis yg bagi katak nie sempena harijadi aku yg ke-19(tahun lepas) dan suruh aku bela..jadikan binatang peliharaan.. .. besenyer tiap2 sem mmg kenyang aku kasik katak nie makan.. termasuk la sem 2 mse aku 2nd year nieh!Nak taw x katak pe aku bele? sile scroll tikus anda ke bwh...


//
//
//
//
//
//
//





haaaaa... nie la katak yg aku cte.. 
name katak nie FIGO...
kenyang x die?
ngeh3..


Kalo nk taw.. bukan anis sorg je yang kasik aku tabung... Atie pon kasik aku tabung mse birthday aku tahun lepas.. tp die bkn happy frog.. atie punyer happy dog...huhuhu ( sori atie ...tabung ko kasik ade  kat umah n masih penuh duet syiling yg aku simpan mse first year dlu)...


Anyway,aku nie sebenarnyer sorang yg boros dan x reti nk menyimpan duit.. Mse skola dlu pon mak aku slalu pesan suruh menabung... tp heh! aku degil kot! ade tabung.. tp slalu kosong je! Haaaa...nie lepas dapat tabung dari Anis n Atie br la aku rse semangat nk menabung... dan hasilnyer! haaaaa.. dh nk penuh dh tabung tuh.. tiap2 satu sem aku dapat penuh kan satu tabung.. termasuk sem nie.. dh 3 kali penuh dh tabung nieh!.. Kalo nk diikotkan sebenarnyer patot lg banyak aku dapat kumpul..tp x pela.. slow2 la... igt senang ke nk tgk aku menyimpan! hehehe...


So, kesimpulan nyer.... Kalo ko tgk ade kwn2 korg yg boros dan x reti simpan duet.. ape kate korg hadiahkan dorg tabung.. ok ape kan! at least nmpk la gak dorg menyimpan~~hehehe...  Akhir kate....


MEKASIH ANIS & ATIE SBB KASIK AKU TABUNG!


10 comments:

bellar0ssa said...

huhu penuhnye duit.nak sikit!

myaamirah said...

bestnye uit penuh.. akak xpenuh pun.. hahah.. pasni kne ikut cm fara la.. :D
fara;; de cite GG session 2 x??

faramira said...

bellarossa: heeeppp2.. x dibenarkan korek tabung.. hikhikhik

faramira said...

myaamirah: GG season 2? ade2.. season 3 pon ade kak...hikhikhik... nk ke? tp sy xde external kak..huhu

myaamirah said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!.. hahahaha... xpela.. awk duk mne?? t akak g amik kat awk la.. leh x??? :)

anis said...

pe lagi bg ar isi prot kt aku spruh..
ak dh bngkitkn smgt mnbung ko..
nak upahhhhhhhhhhh...
(siap tulong kire lg)
0__o

faramira said...

myaamirah: sy dok K1 C109~~ hehe.. meh la dtg teratak buruk sy nie.. heheh..

faramira said...

anis: aku dh bgtaw satu dunie jase ko.. kire ok ar tuh! hahaha.. glemer ko~~haha

Anonymous said...

waaa..
kaya2..
bleh blanje!~
hehe

faramira said...

anonymous: boley2! tp nk blanje sape errkkk.. hahah