Saturday, July 16, 2011

last friday night


for the first time in my life,
i'm actually having a candle light dinner! *batak*


tak mcm candle light dinner ek?


ni haaa lilin nyer! haha

nie makanan mlm itu..
main course die kambing weyh! haha.kegilaan aku!


cm romantik je kan? tp hakikatnyer...
org2 kat sblah meja yg pakse kitorg wat aksi nie. 


minah 3 orang nie haa yg pakse.. hahah
fazlika,suraya ngn adek fazlika
yg ats tu antare playan2 kitorg mlm itu.
yang belah kanan tu adek fazlika lg satu.

candle light dinner nie pon fazlika yg ajak sbnrnyer mule.




candle light dinner nie budak2 ptpl shah alam yg organize
ade tiap2 mlm jumaat ok.
makanan die superb.
layanan pon best.

HANYE RM20 !!

anda bley dapat candle light dinner yg diimpikan..ptuihhhh.. ayt x bley blah...

-suber gambar..dari suraya-


4 comments:

deqyalalink in-situ said...

typo supo kambing

chenurulhusna said...

hai awk.hari tu sy de bc post awk,awk dah clash,sambung balik eh?:)

tahniah dah tahun akhir pergigian!sy dak gg jugak.at mesir:)slalo je stalk blog awk.heeeee


slm nisfu syaaban

myaamirah said...

kat mana candle night dinner ni fara? cam best je. cam nak pergi

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

woot woott..sukalah tengok picture kau tu..alaaa...lelaki,selalunya even dipakse pon ssh nak buat..but lelaki yang kat ats tu nak buat gak kan..kira ok letteeewwww...muahahhaha...